Uudet nettisivut ja kuvapalvelu

”And we are live!”

Puoli vuotta kestäneen, laiskasti edenneen prosessin päätteeksi lippukunnalla on vihdoin uudet sivut. Vanhat sivut rakennettiin syksyllä 2013 ja alkoivat pikkuhiljaa hajoilemaan liitoksistaan. Muun muassa uutiset eivät enää toimineet. Oli siis korkea aika päivittää.
Uudet sivut tarjoavat reilusti helpompaa päivittämistä ja tiedottamista nyt, kun käytössä on WordPress-julkaisujärjestelmä. Enää ei tarvitse kirjata kaikkea manuaalisesti php-tiedostoihin.
Sivuston kehittämistä jatketaan. Jos sivustossa ilmenee jotain ongelmaa, laita viestiä verkkomestarille (jari (at) marvia.me).

Lippukunnan kuvapankki siirtyi aiemmin syksyllä pois Googlen palvelusta kuvat.fi-palveluun. Käy kurkkaamassa. Vanhoja kuvia saatetaan myös lisätä ajoittain, kun sellaisia löydetään, joten alkupäätyyn voi tulla uusia kansioita. Pidä silmät auki.

Syysterveisin,
Jari