Liity partioon

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka sopii kaikille. Partiossa leikitään, pelataan, retkeillään, leireillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Nuorimmat partiolaiset ovat noin 7-vuotiaita ja yläikärajaa ei ole. Tule mukaan ja koe oma partioseikkailusi!

Tutustu tarkemmin, millaista partio on lapsille, nuorille ja erityistä tukea tarvitseville. Lisäksi kannattaa lukea 10 syytä liittyä partioon.

Jäsenhakemuksen voit tehdä Suomen Partiolaisten jäsenrekisterin kautta tai lähettämällä kyselyn suoraan lippukuntaan tavastit@gmail.com. Mainitsethan sähköpostihakemuksessa ilmoittautujan nimen ja iän, ja selvitämme onko sopivassa ryhmässä tilaa. Paikkatilanteen mukaan partioharrastusta voi joutua jonottamaankin.

Aikuisena partioon?

Partio on mukaansatempaava harrastus myös aikuiselle. Et tarvitse partion aloittamiseen aikaisempaa partiokokemusta. Partiossa pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä.

Partio on joustava harrastus, jonka voit muovata itsellesi sopivaksi ja omannäköiseksi. Voit itse määritellä kuinka paljon tahdot antaa aikaasi partiolle ja mitä haluat partiossa tehdä. Partiossa on lukematon määrä erilaisia vapaaehtoistehtäviä eli pestejä – ja millaista pestiä ei vielä ole, sellainen pystytään kyllä keksimään. Kaikesta avusta on hyötyä! Partion harrastaminen aikuisena on vapaaehtoistyötä, jolla mahdollistetaan monen lapsen ja nuoren harrastus.