Intiaanikesän jälkihiki

Viikonloppuna Karkkilassa tapahtui – ja paljon. Nuorempi johtajisto rakensi puumajan ensimmäisen kerroksen kiintolaavun läheisyyteen. Kovasta sateesta kärsitiin lauantaina, mutta onneksi uimarantareissun aikana siltä säilyttiin. Pääsimme myös testaamaan kuinka monta partiolaista kämppään pystyy sullomaan pakoon sadetta.

Sunnuntain talkoissa Tuohituvan terassi sai vihdoinkin laudoituksen. Sisällä vedettiin paljon valkoista johtoa, jossa tulee kulkemaan aggregaatin tuottamaa sähkövirtaa mm. jääkaapille.
Piha-alue koki myös suuren muodonmuutoksen, kun suuret puut, lepiköt ja kuusiryteiköt kaatuivat kiintolaavun ympäristöstä. Saimme paljon poltettavaa nuotioihin sekä uutta tilaa toiminnalle ja tuleville rakennelmille.

Kämppäprojekti lähestyy kovaa vauhtia kymmenettä vuotta ja loppumetrit häämöttävät jo – ainakin kämpän osalta. Alue tulee kehittymään vielä usean vuoden ajan.

Suuri kiitos vielä kaikille talkoolaisille ja retkeilijöille osallistumisesta sekä erittäin suuri kiitos muonittajille.