Tavastiviesti vko 9 2021

Tässä kirjeessä:
– ETÄ- JA ULKOKOKOUKSET
– VUOSIKOKOUSKUTSU
– TIETOA MUISKUSTA
– VANTAAN ALUELEIRI MUISKU20 31.7.-3.8.
– EA1-KURSSI (PARTIOKANNUS) 20.-21.3.
– PARTIO- JA TAVASTI-VAATTEITA MYYNNISSÄ

———————————–
ETÄ- JA ULKOKOKOUKSET

Partiotoiminta siirtyy jälleen etätoimintaan seikkailijoiden ja tarpojien osalta. Tämä jatkuu ainakin maaliskuun loppuun saakka. Sudenpennut saavat kokoontua kirkolle vielä ulkokokousten merkeissä.

Muistakaa ulkokokouksiin saapuvat siis pukeutua lämpimästi ja säänmukaisesti jokaiseen kokoukseen. Muistakaa myös laittaa partiohuivi kaulaan. Kokouksiin ei pidä tulla sairaana tai jos tunteen olonsa nuhaiseksi tai muuten kipeäksi.

Sudenpennut
Kaikilla sudenpentulaumoilla on ulkokokoukset.

Seikkailijat
Anakondat: linkki sähköpostissa
Ahvenet: linkki sähköpostissa
Haukat: johtajat jakavat oman linkin

Tarpojat
Ilvekset: linkki sähköpostissa
Ketut: linkki sähköpostissa
Puumat: johtajat jakavat oman linkin

———————————–
VUOSIKOKOUSKUTSU

Partiolippukunta Tavastit ry:n vuosikokous pidetään torstaina 11.3.2021 klo 18.00 sähköisesti Google Meet -palvelussa. Linkki kokoukseen: https://meet.google.com/avq-gved-znn

Kokouksen esityslista ja vuoden 2020 toimintakertomus.

Tervetuloa osallistumaan ja vaikuttamaan!

———————————–
TIETOA MUISKUSTA

Kuten osa saattaakin muistaa, viime kesän Muisku-20 -partioleiri peruttiin. Tänä kesänä Muisku saadaan kuitenkin järjestettyä, tosin hieman eri tavalla kuin yleensä! Tässä viestissä tulee hieman tietoa kesän leiristä, joten luethan viestin huolella.

Muisku20 on koko Vantaan yhteinen partioleiri, joka oli tarkoitus järjestää kesällä 2020. Muisku järjestetään tänä kesänä erilaisin järjestelyin turvallisuus edellä. Leiri on jaettu kahteen erilliseen, identtiseen leiriin. Meidän lippukuntamme osallistuu leirin toiselle puoliskolle, joka järjestetään 31.7.-3.8.2021. Muiskulla leirilippukunnat toimivat täysin erillisinä yksikköinä, eli leirillä ei tavata leirilippukunnan ulkopuolisia henkilöitä. Kaikki ohjelma, ruokailut ym. tapahtuvat oman leirilippukunnan kanssa. Tämä on yksi niistä keinoista, millä leirin turvallisuutta pyritään lisäämään. Muita keinoja ovat esimerkiksi tehostettu siivous ja puhtaudesta huolehtiminen.

Muiskulle ilmoittautuminen alkaa tänään 1.3. ja ilmoittautuminen on auki maaliskuun ajan. Muiskulle ilmoittaudutaan jäsenrekisterijärjestelmä Kuksan kautta. Toivottavasti saadaan paljon lähtijöitä Tavasteista! Lisää tietoa Muiskusta sekä ajankohtaisinta tietoa löytyy Muiskun nettisivuilta, muisku20.fi

———————————–
VANTAAN ALUELEIRI MUISKU20 31.7.-3.8.

Ajankohta: 31.7.-3.8.
Paikka: Padasjoella, Palotaruksella
Kenelle: Kaikille
Leirin hinta: 80 € (sisältää Tavastitukea 20€/jäsen)
Ilmoittautuminen: viimeistään 31.3. osoitteessa muisku20.fi/ilmoittautuminen/

Muisku ’20 on Partiokannuksen ja koko Vantaan alueen partiolaisten yhteinen kesäleiri. Leiri järjestetään Palotarus-leirialueella Padasjoella, ja paikalle odotetaan yli 600 osallistujaa.

Tavastit osallistuvat leirin toiselle puoliskolle yhdessä Sotungin Tulikettujen kanssa.

———————————–
EA1-KURSSI (PARTIOKANNUS) 20.-21.3.

Ajankohta: 20.-21.3.2021
Paikka: Partioasema/etä
Hinta: 25 €
Kenelle: Samoajat ja sitä vanhemmat
Ilmoittautuminen: viimeistään 3.3. suoraan kuksaan https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=39829

EA1-kurssi on jokaiselle partiossa toimivalle vähintään 15-vuotiaalle tarkoitettu ensiapukurssi. Kurssilla käydään läpi ensiavun perusteet aina haavan sitomisesta maallikkoelvytykseen asti. Tämän kurssin käytyäsi osaat toimia hätätilanteessa kotona, tien päällä tai vaikka kesäleirillä.

Ei esitietovaatimuksia.

Kurssin käynyt saa itselleen EA1-todistuksen, joka on voimassa 3 vuotta. Kurssitodistuksen saaminen edellyttää osallistumista koko kurssille, korvausmahdollisuutta ei ole. Vantaalaiset partiolaiset ovat etusijalla ilmoittautumisessa. Kurssilla ei yövytä.

———————————–
PARTIO- JA TAVASTI-VAATTEITA MYYNNISSÄ

Kololle on saapunut käytettyjä vaatteita, jotka ovat myynnissä. Sovi sovitusaika sähköpostilla tavastit@gmail.com.

  • Tavasti-huppari, naisten malli, koko M. Hinta 20 €.
  • Tavastien tekninen t-paita, punainen, lasten koko 12/14. Hinta 5 €.
  • 2 kpl sudenpentujen sininen collegepaita, koko 120 cm / 7/8. Hinta 10 €/kpl.

Tavasti-vaatteiden mallit ja mitat nähtävillä aiemmissa Tavastiviesteissä.

Maksu tulee lippukunnalle.