Tavastiviesti vko 44 2020

Tässä kirjeessä:
– KÄSIENPESU JA TERVEYS
– TIETOA SUDENPENNUILLE
– OHJEITA ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTIIN, MOBILEPAY-OHJEET
– ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTI 2020
– PIIRIMAJAKKA LOISTE 12.12.

———————————–
KÄSIENPESU JA TERVEYS

Kokouksia pyritään loppusyksynä järjestämään pääasiassa ulkona. Muistakaa siis pukeutua lämpimästi ja säänmukaisesti jokaiseen kokoukseen.

Jos kokouksia järjestetään sisätiloissa, täytyy jokaisen huolehtia turvaväleistä ja välttää toisten koskettamista.

Pesethän kätesi aina ennen ja jälkeen kokouksen sekä käytät käsidesiä.

Kokouksiin ei pidä tulla sairaana tai jos tunteen olonsa nuhaiseksi tai muuten kipeäksi.

Ilmoitathan Tavasteille sähköpostilla mikäli lapsenne joutuu karanteeniin tai sairastuu, jotta voimme varoittaa muita ryhmän jäseniä mahdollisesta altistumisesta.

———————————–
TIETOA SUDENPENNUILLE

Loppuvuoden kokoukset tullaan pitämään pääasiassa ulkona. Varauduthan säänmukaisella ulkovaatetuksella jokaiseen kokoukseen.

Uudet sudenpennut, hankittehan sinisen sudenpentuhuivin 8.12. mennessä lupauksenantokokousta varten. Sudenpentuhivin ja sudenpennun partiopaidan voi hankkia Scandinavian Outdoor Storesta tai mm. Partiokirpputori Facebook-ryhmästä.
Huivi: https://scandinavianoutdoor.fi/partiotuote/partio/partioasut/partiohuivi-sininen/
Paita: https://scandinavianoutdoor.fi/partiotuote/partio/partioasut/sudenpentupusero/

Sudenpentujen kirja puuttuu vielä:
Roni, Iivo, Igori, Nuno

———————————–
OHJEITA ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTIIN

Käteisen käytön vähentyessä ja välttääksemme mahdollisia koronatartuntoja käteisen vaihdon yhteydessä, on tänä vuonna mahdollista tehdä myynnit MobilePay:n avulla.

Toimi näin MobilePay myyntien kanssa

  1. Pyydä ostajaa avaamaan MobilePay
  2. Ostaja valitsee Koti näkymässä Lähetä vaihtoehdon.
  3. Ostaja kirjoittaa ostettavien kalentereiden summan (10, 20, 30 tms.)
  4. Ostaja kirjoittaa Vastaanottaja kenttään 37070 ja painaa OK/Hyväksy. Tämän jälkeen pitäisi avautua seuraava ruutu, jossa näkyy Partiolippukunta Tavastit ja logo.
  5. Ostaja kirjoittaa kommenttikenttään myyjän nimen (esim. Matti M. tai Matti Meikäläinen). Tällä tavalla pystymme yhdistämään kalenterimyynnin myyjään.
  6. Ostaja maksaa kalenterit. Pyydä vielä, että ostaja näyttää puhelimestaan, että maksu on suoritettu.
  7. Anna ostajalle sovittu määrä kalentereita ja toivota hyvää joulunodotusta.

On tärkeää, että kommenttikenttään kirjoitetaan myyjän nimi, jotta myyjä voi ansaita tonttumerkin ja päästä parhaimpien myyjien joukkoon. Jos myyntien kanssa ilmenee ongelmia, olkaa yhteydessä.

Muita ohjeita

Ovelta ovelle myyjillä pitää olla kasvomaskit. Ne ovat omaksi turvallisuudeksi sekä partiolaisina näytämme esimerkkiä, että noudatamme suosituksia. Maskeja käytetään myös, jos myydään muuten sisätiloissa, esim. Kauppakeskuksissa.

Ulkona liikkuessa kannattaa muistaa heijastin! Esim. Tavasti-heijastin, joita saa ostaa kololta hintaan 5 €/kpl. Heijastimia voi myös ottaa myyntiin samaan tapaan kuin adventtikalentereita.

Jos ryhmät käyvät kokouksien aikana myymässä kalentereita vaikka jollain kaupalla, ryhmän johtaja ilmoittaa tästä etukäteen Merville, niin hän postaa paikan Facebookiin sekä ilmoittaa myyntipaikan ja -ajan myös adventtikalenterin verkkosivuilla.

———————————–
ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTI 2020

Tavastit hankkivat varoja myymällä partiolaisten adventtikalenteria (15.10.-30.11.). Tänä vuonna kampanjassa hankittuja varoja käytetään lippukunnan Karkkilan kämpän kaivon rahoitukseen. Adventtikalenterin hinta vuonna 2020 on 10 €/kpl. Myydystä kalenterista lippukunta saa 4,50 € ja loput jaetaan piirin (Pääkaupunkiseudun Partiolaiset) ja keskusjärjestön kesken.

Sudenpennuille jaamme aluksi enintään 6 kpl ja muille ikäkausille haluamansa määrän kalentereita. Kalentereita saa kuitenkin myydä vasta 15.10. alkaen.

Tavastit palkitsevat tonttumerkeillä myyntitykit, jotka ovat myyneet 12 adventtikalenteria tai enemmän. Toimita myydyistä kalentereista saamasi rahat johtajille viikkokokouksiin kirjanpitoa varten. Myymättömät kalenterit palautetaan kololle viimeistään myyntiajan loppuessa. Ehdoton takaraja rahojen tilitykselle ja kalentereiden palautukselle on itsenäisyyspäivä.

———————————–
PIIRIMAJAKKA LOISTE 12.12.

Ajankohta: 12.12.2020
Paikka: Töölö tai etänä
Kenelle: Tarpojat
Hinta: 10 €
Ilmoittautuminen: 14.11.2020 mennessä osoitteeseen tavastit@gmail.com

Ketkä somessa vaikuttaa ja miten? Mikä on totta ja mitä väliä sillä on? Mietityttääkö media, some tai niiden merkitys yhteiskunnassa? Nappaa puhelin tai tabletti mukaan ja tule Töölöön ihmettelemään!

Piirimajakan ohjelma liittyy Yhteiskunta-tarppoon, mutta kaikki tarpojat ja tarpojavartiot ovat tapahtumaan tervetulleita riippumatta siitä, mitä syksyn ohjelma on muuten sisältänyt.

Etäosallistuminen on myös mahdollista 5 € hintaan.

Ilmoittautuessasi kerro:
– Tapahtuma, johon ilmoittaudut
– Vanhempien yhteystiedot tapahtuman aikana
– Omistaako lapsi älypuhelimen tai -laitteen
– Osallistuuko lapsi tapahtumaan Töölössä vai etänä