Tavastiviesti vko 43 2020

Tässä kirjeessä:
– MAANANTAIN JA TIISTAIN SUDENPENTURYHMIIN APULAISJOHTAJA
– KÄSIENPESU JA TERVEYS, PÄIVITYKSIÄ KÄYTÄNTÖIHIN
– ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTI 2020
– OHJEITA ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTIIN
– PIIRIMAJAKKA LOISTE 12.12.

———————————–
MAANANTAIN JA TIISTAIN SUDENPENTURYHMIIN APULAISJOHTAJA

Maanantain (klo 17.15-18.30) Heiluhäntien ja tiistain (klo 17.15-18.30) Karvatassujen ryhmiin etsitään vanhemmista apulaisjohtajia (akela), loppusyksyn ajaksi, noin seitsemään kokoukseen. Molemmissa ryhmissä on kokeneet johtajat, jotka kaipaavat apukäsiä kokousten pitämiseen.

Mikäli haluat tulla auttamaan pariksi kerraksi tai koko loppu syksyn ajaksi, ole yhteydessä tavastit@gmail.com. Kaikki apu on tervetullutta. Saatat samalla löytää uuden harrastuksen 🙂

———————————–
KÄSIENPESU JA TERVEYS, PÄIVITYKSIÄ KÄYTÄNTÖIHIN

Kokouksia pyritään loppusyksynä järjestämään pääasiassa ulkona. Muistakaa siis pukeutua lämpimästi ja säänmukaisesti jokaiseen kokoukseen.

Jos kokouksia järjestetään sisätiloissa, täytyy jokaisen huolehtia turvaväleistä ja välttää toisten koskettamista.

Pesethän kätesi aina ennen ja jälkeen kokouksen sekä käytät käsidesiä.

Kokouksiin ei pidä tulla sairaana tai jos tunteen olonsa nuhaiseksi tai muuten kipeäksi.

Ilmoitathan Tavasteille sähköpostilla mikäli lapsenne joutuu karanteeniin tai sairastuu, jotta voimme varoittaa muita ryhmän jäseniä mahdollisesta altistumisesta.

———————————–
ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTI 2020

Tavastit hankkivat varoja myymällä partiolaisten adventtikalenteria (15.10.-30.11.). Tänä vuonna kampanjassa hankittuja varoja käytetään lippukunnan Karkkilan kämpän kaivon rahoitukseen. Adventtikalenterin hinta vuonna 2020 on 10 €/kpl. Myydystä kalenterista lippukunta saa 4,50 € ja loput jaetaan piirin (Pääkaupunkiseudun Partiolaiset) ja keskusjärjestön kesken.

Sudenpennuille jaamme aluksi enintään 6 kpl ja muille ikäkausille haluamansa määrän kalentereita. Kalentereita saa kuitenkin myydä vasta 15.10. alkaen.

Tavastit palkitsevat tonttumerkeillä myyntitykit, jotka ovat myyneet 12 adventtikalenteria tai enemmän. Toimita myydyistä kalentereista saamasi rahat johtajille viikkokokouksiin kirjanpitoa varten. Myymättömät kalenterit palautetaan kololle viimeistään myyntiajan loppuessa. Ehdoton takaraja rahojen tilitykselle ja kalentereiden palautukselle on itsenäisyyspäivä.

———————————–
OHJEITA ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTIIN

Ovelta ovelle myyjillä pitää olla kasvomaskit. Ne ovat omaksi turvallisuudeksi sekä partiolaisina näytämme esimerkkiä, että noudatamme suosituksia. Maskeja käytetään myös, jos myydään muuten sisätiloissa, esim. Kauppakeskuksissa.

Käteisen käytön vähentyessä ja välttääksemme mahdollisia koronatartuntoja käteisen vaihdon yhteydessä, on tänä vuonna mahdollista tehdä myynnit MobilePay:n avulla. Emme jaa yleisesti ohjetta vielä, mutta mikäli haluat olla ensimmäisten MobilePay-myyntien testaaja, ota yhteyttä tavastit@gmail.com. Kun olemme saaneet tarpeeksi testattua että myynti toimii, jaamme ohjeet yleiseen käyttöön.

Ulkona liikkuessa kannattaa muistaa heijastin! Esim. Tavasti-heijastin, joita saa ostaa kololta hintaan 5 €/kpl. Heijastimia voi myös ottaa myyntiin samaan tapaan kuin adventtikalentereita.

Jos ryhmät käyvät kokouksiensa aikana myymässä kalentereita vaikka jollain kaupalla, ryhmän johtaja ilmoittaa tästä etukäteen Merville, niin hän postaa paikan Facebookiin sekä ilmoittaa myyntipaikan ja -ajan myös adventtikalenterin verkkosivuilla.

———————————–
PIIRIMAJAKKA LOISTE 12.12.

Ajankohta: 12.12.2020
Paikka: Töölö tai etänä
Kenelle: Tarpojat
Hinta: 10 €
Ilmoittautuminen: 14.11.2020 mennessä osoitteeseen tavastit@gmail.com

Ketkä somessa vaikuttaa ja miten? Mikä on totta ja mitä väliä sillä on? Mietityttääkö media, some tai niiden merkitys yhteiskunnassa? Nappaa puhelin tai tabletti mukaan ja tule Töölöön ihmettelemään!

Piirimajakan ohjelma liittyy Yhteiskunta-tarppoon, mutta kaikki tarpojat ja tarpojavartiot ovat tapahtumaan tervetulleita riippumatta siitä, mitä syksyn ohjelma on muuten sisältänyt.

Etäosallistuminen on myös mahdollista 5 € hintaan.

Ilmoittautuessasi kerro:
– Tapahtuma, johon ilmoittaudut
– Vanhempien yhteystiedot tapahtuman aikana
– Omistaako lapsi älypuhelimen tai -laitteen
– Osallistuuko lapsi tapahtumaan Töölössä vai etänä