Tavastiviesti vko 42 2020

Tässä kirjeessä:
– KAIKKI KOKOUKSET PERUTTU VKO 42
– KÄSIENPESU JA TERVEYS
– ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTI 2020
– OHJEITA ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTIIN
– PARTION JÄSENLASKUT KAUDELLE 2020-2021
– PIIRIMAJAKKA LOISTE 12.12.
– KIVAKIVA 2020

———————————–
KAIKKI KOKOUKSET PERUTTU VKO 42

Tällä viikolla suurimmalla osalla lapsista ja nuorista on syysloma, minkä takia myös viikkokokoukset ovat lomalla. Kokoukset jatkuvat normaalisti viikolla 43.

———————————–
KÄSIENPESU JA TERVEYS

Pesethän kätesi aina ennen ja jälkeen kokouksen sekä käytät kolon eteisestä löytyvää käsidesiä.

Kokouksiin ei pidä tulla sairaana tai jos tunteen olonsa nuhaiseksi tai muuten kipeäksi.

Ilmoitathan Tavasteille sähköpostilla mikäli lapsenne joutuu karanteeniin tai sairastuu, jotta voimme varoittaa muita ryhmän jäseniä mahdollisesta altistumisesta.

———————————–
ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTI 2020

Tavastit hankkivat varoja myymällä partiolaisten adventtikalenteria (15.10.-30.11.). Tänä vuonna kampanjassa hankittuja varoja käytetään lippukunnan Karkkilan kämpän kaivon rahoitukseen. Adventtikalenterin hinta vuonna 2020 on 10 €/kpl. Myydystä kalenterista lippukunta saa 4,50 € ja loput jaetaan piirin (Pääkaupunkiseudun Partiolaiset) ja keskusjärjestön kesken.

Sudenpennuille jaamme aluksi enintään 6 kpl ja muille ikäkausille haluamansa määrän kalentereita. Kalentereita saa kuitenkin myydä vasta 15.10. alkaen.

Tavastit palkitsevat tonttumerkeillä myyntitykit, jotka ovat myyneet 12 adventtikalenteria tai enemmän. Toimita myydyistä kalentereista saamasi rahat johtajille viikkokokouksiin kirjanpitoa varten. Myymättömät kalenterit palautetaan kololle viimeistään myyntiajan loppuessa. Ehdoton takaraja rahojen tilitykselle ja kalentereiden palautukselle on itsenäisyyspäivä.

———————————–
OHJEITA ADVENTTIKALENTEREIDEN MYYNTIIN

Ovelta ovelle myyjillä pitää olla kasvomaskit. Ne ovat omaksi turvallisuudeksi sekä partiolaisina näytämme esimerkkiä, että noudatamme suosituksia. Maskeja käytetään myös, jos myydään muuten sisätiloissa, esim. Kauppakeskuksissa.

Käteisen käytön vähentyessä ja välttääksemme mahdollisia koronatartuntoja käteisen vaihdon yhteydessä, on tänä vuonna mahdollista tehdä myynnit MobilePay:n avulla. Ohjeet tästä tulevat seuraavissa Tavastiviesteissä.

Ulkona liikkuessa kannattaa muistaa heijastin! Esim. Tavasti-heijastin, joita saa ostaa kololta hintaan 5 €/kpl. Heijastimia voi myös ottaa myyntiin samaan tapaan kuin adventtikalentereita.

Jos ryhmät käyvät kokouksiensa aikana myymässä kalentereita vaikka jollain kaupalla, ryhmän johtaja ilmoittaa tästä etukäteen Merville, niin hän postaa paikan Facebookiin sekä ilmoittaa myyntipaikan ja -ajan myös adventtikalenterin verkkosivuilla.

———————————–
PARTION JÄSENLASKUT KAUDELLE 2020-2021

Partion jäsenlaskutus kaudelle 20-21 on alkanut. Perheen ensimmäinen partiolainen (1-jäsen) maksaa täyden jäsenmaksun. Muut perheen partiolaiset maksavat alennetun jäsenmaksun (2-jäsen). Mikäli perheessä on useampi partiolainen, joka saa 1-jäsenen jäsenmaksulaskun, tulee lasku jättää maksamatta ja olla yhteydessä jäsenrekisterinhoitajaan Johannaan (johanna.ylander@partio.fi). Johanna korjaa jäsentiedot kohdalleen, jonka jälkeen teille lähtee uusi lasku. Sama pätee myös, jos perheen ensimmäinen partiolainen ei ole enää jäsen ja seuraava partiolainen saa kuitenkin 2-jäsenen laskun.

Lippukunnan uusilta jäseniltä toivomme saavamme ilmoittautumislapun mahdollisimman pian, jotta saamme jäsentiedot ajan tasalle ja mm. partiovakuutuksen voimaan. Mikäli lapsenne ei jatka enää tänä syksynä partiossa, ilmoitattehan siitä sähköpostitse.

Tiesittehän, että mahdollistaaksemme myös vähävaraisten perheiden lasten partioharrastuksen, on partion jäsenmaksusta mahdollista saada jäsenmaksuvapautus taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Vapautusta tulee anoa ennen jäsenlaskun eräpäivää ja anomuksen voi tehdä täysi-ikäinen partiolainen itse tai alle 18-vuotiaan tapauksessa huoltaja. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset partioID-tunnukset (sama tunnus, jolla kirjaudutaan Kuksa-järjestelmään). Mikäli tunnusta ei vielä ole tai se on unohtunut, voi kääntyä jälleen Johannan puoleen.

Tietoa jäsenlaskuista ja jäsenmaksuvapautuksesta, sekä linkki jäsenmaksuvapautuksen anomiseen: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

———————————–
PIIRIMAJAKKA LOISTE 12.12.

Ajankohta: 12.12.2020
Paikka: Töölö tai etänä
Kenelle: Tarpojat
Hinta: 10 €
Ilmoittautuminen: 14.11.2020 mennessä osoitteeseen tavastit@gmail.com

Ketkä somessa vaikuttaa ja miten? Mikä on totta ja mitä väliä sillä on? Mietityttääkö media, some tai niiden merkitys yhteiskunnassa? Nappaa puhelin tai tabletti mukaan ja tule Töölöön ihmettelemään!

Piirimajakan ohjelma liittyy Yhteiskunta-tarppoon, mutta kaikki tarpojat ja tarpojavartiot ovat tapahtumaan tervetulleita riippumatta siitä, mitä syksyn ohjelma on muuten sisältänyt.

Etäosallistuminen on myös mahdollista 5 € hintaan.

Ilmoittautuessasi kerro:
– Tapahtuma, johon ilmoittaudut
– Vanhempien yhteystiedot tapahtuman aikana
– Omistaako lapsi älypuhelimen tai -laitteen
– Osallistuuko lapsi tapahtumaan Töölössä vai etänä

———————————–
KIVAKIVA 2020

Ajankohta: 13.-15.11.2020
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin
Kenelle: Samoajat ja sitä vanhemmat
Hinta: 15 €
Ilmoittautuminen: 18.10.2020 mennessä omatoimisesti osoitteessa ilmo.svpr.fi, tapahtuma maksetaan heti.

SVPR:n perinteinen johtajahuoltotapahtuma KivaKiva tulee taas 13.-15.11.! Ohjelmaan kuuluu totuttuun tapaan leffojen katselua, mutta tänä vuonna on tarkoituksena laajentaa sisältöä kattamaan myös muunlaista mukavaa ja rentoa ohjelmaa.

KivaKivan tapahtumapaikka julkistetaan vasta myöhemmin kun osallistujamäärä on selvillä, sillä tavoitteena on varmistaa kaikille miellyttävä majoittuminen.

Mikäli kysymyksiä tai huolia ilmenee, olettehan yhteydessä tapahtuman järjestäjään:
Janne ”Jäpä” Kauranen, janne.kauranen@hotmail.com, Puh. 0400850348