Tavastiviesti vko 20 2020

Tässä kirjeessä:
– KAUDEN PÄÄTÖS 19.5.
– ETÄPARTIOPASSI
– TAVASTIEN TOIMINTARATA
– VANTAAN ALUELEIRI MUISKU20 PERUTTU
– TULE MUKAAN TAVASTIEN KANNATUSYHDISTYKSEEN

———————————–
KAUDEN PÄÄTÖS KAIKILLE 19.5.

Vietämme kauden päätöstä tiistaina 19.5. klo 18.00. Pidämme tilaisuuden ulkona kirkon alapihalla. Vältetään kättelyitä ja pidetään myös hyvät turvaetäisyydet, jotta vältämme tartuntariskit.

Kauden päätökseen kannattaa myös laittaa partiopaita kuntoon. Merkkiohjeet löytyvät tästä.

Mikäli et pääse tai halua tulla paikalle, voit noutaa merkit tai ansiomerkit syksyllä kauden aloituksessa. Ilmoitamme kauden päätöksen jälkeen kaikki ansioituneet ja palkitut Tavastiviestissä.

———————————–
ETÄPARTIOPASSI

Viikko aikaa tehdä aktiviteetit ja palauttaa passi. Tekemällä vähintään 12 aktiviteettia passista ja palauttamalla sen ennen kauden päätöstä ansaitsee partiolainen itselleen Tavastien oman Etäpartio-merkin. Etäpartiopassi löytyy jokaiselle ikäkaudelle, sudenpennuista aikuisiin.

Merkit jaetaan elokuussa kauden avajaisissa tai ensimmäisten kokousten aikana.

Toimi näin

 • Lataa ja tulosta itsellesi oman tai lapsesi ikäkauden passi oheisista liitteistä. Jos kotona ei ole tulostinta, voi tehdyistä aktiviteeteistä pitää kirjaa erillisellä lapulla tai sähköisesti.
 • Tee vähintään 12 passissa olevaa aktiviteettiä. Muista merkitä tehdyt tehtävät ruksilla tai ympyrällä.
 • Palauta valokuva täytetystä passista sähköpostilla tavastit@gmail.com 19.5. mennessä.
 • Odota kesän yli.
 • Tule elokuussa kauden avajaisiin noutamaan merkki.

Passit löydät tästä osoitteesta: https://jarvisuomi.partio.fi/nyt/etapartio/etapartiopassi/

———————————–
TAVASTIEN TOIMINTARATA

Kerää monta leimaa passiin yhdellä suorituksella! Käy suorittamassa Tavastien toimintarata. Rata käy hyvin passeissa mainitusta etäkoloillasta ja ehkä jostain muustakin 🙂

Olemme rakentaneet Actionbound-radan Hämeenkylän ja Pähkinärinteen alueelle. Radalla pääsee pohtimaan jokamiehenoikeuksia, kertaamaan ensiapua, tekemään taidetta ja paljon muuta. Radan voi suorittaa itsenäisesti tai perheen kanssa yhdessä.

Lataa Actionbound niminen ohjelma Googlen Play Storesta tai Applen App Storesta. Actionboundia käyttäessä pitää GPS-paikannus olla päällä, jotta ohjelma toimii oikein.

Tarvitset seuraavat asiat mukaasi

 • älypuhelin
 • itse tehty tai valmis kortti
 • maalarinteippiä
 • roskapussin
 • hanskat
 • vähän evästä ja juotavaa

Kortti jätetään Pähkinärinteen palvelutalolle ilahduttamaan sen asukkaita ja työntekijöitä. Korttiin voit piirtää jotain keväistä tai kesäistä tai jotain muuta kivaa. Voit halutessasi kirjoittaa korttiin kivan viestin heille. Kortti kannattaa tehdä ennen radalle lähtöä valmiiksi.

Lähtöpiste sijaitsee Hämeenkylän kirkon alapihalla. Kolon ikkunasta löydät lapun, jossa on skannattava QR-koodi. Skannaa se Actionboundin skannerilla. Skannauksen jälkeen toimi ohjeiden mukaan.

Maali sijaitsee Pähkinärinteen palvelutalolla. Radan suorittamiseen menee noin 1,5-2 tuntia.

———————————–
VANTAAN ALUELEIRI MUISKU20 PERUTTU

Vantaan partiolaisten Muisku ’20 -kesäleiri on peruttu. Muisku ’20 oli tarkoitus järjestää Palotaruksen leirikeskuksessa, Padasjoella 28.7.-4.8.2020. Syy leirin perumiseen on koronavirusepidemian aiheuttama riski osallistujien ja tekijöiden terveydelle ja turvallisuudelle.

Leiritoimikunta ja Vantaan Partiokannus selvittävät mahdollisuutta järjestää leiri kesällä 2021.

Lue tiedote peruutuksesta täältä: https://muisku20.fi/2020/04/muisku-20-kesaleiri-perutaan-kesalta-2020/

———————————–
TULE MUKAAN TAVASTIEN KANNATUSYHDISTYKSEEN

Vuoden 2019 lopussa Partiolippukunta Koivusissit ry muutettiin Partiolippukunta Tavastien tukiyhdistykseksi. Yhdistyksen nimeksi annettiin ”Partiotuki Koivusissit Ry”.

Partiotuki Koivusissit omistaa Karkkilassa Tavastien käytössä olevan Tuohituvan. Kannatusyhdistyksen yksi tärkeinpiä tehtävä onkin kehittää ja ylläpitää Tuohitupaa.

Kannatusyhdistyksen hallituksessa ovat 2019 – 2020: Helge Palmen, Pirjo Törrönen, Antti Marvia ja Katja Huttunen. Jäseniksi yhdistykseen voidaan hyväksyä puoluepoliittisesti sitoutumattomia yhdistyksiä ja 15 vuotta täyttäneitä henkilöjäseniä. Yhdistyksen kaikki jäsenet hyväksyy hallitus. Jäsenenä voit tuoda kokemuksesi ja mielipiteesi mm. Tuohitupaan liittyvissä asioissa. Halukkuutesi jäsenyydestä voit kertoa mm. lähettämällä viestiä osoitteeseen tavastit@gmail.com.

Toivotamme kaikki mukaan toimintaan!