Tavastiviesti vko 15 2020

Tässä kirjeessä:
– PARTIOTOIMINTA TAUOLLA 13.5. SAAKKA
– TAVASTIVIESTI ILMESTYY HARVENNETUSTI
– ETÄPARTIOPASSIT
– VANTAAN ALUELEIRI MUISKU20 28.7.-4.8. JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN
– TULE MUKAAN TAVASTIEN KANNATUSYHDISTYKSEEN

———————————–
PARTIOTOIMINTA TAUOLLA 13.5. SAAKKA

Suomen Partiolaiset ovat päättäneet pidentää kasvokkain tapahtuvaa kokoontumisen rajaamista 13.5. saakka koronavirusepidemian vuoksi. Tämä tarkoittaa sitä, ettei Tavasteilla ole enää loppukeväällä tavallisia viikkokokouksia. Kokouksia pyritään järjestämään etäkokouksina ainakin seikkailijoille ja tarpojille, joihin ryhmien johtajat ovat suoraan yhteydessä. Tutustu myös etäpartiopassiin alla olevassa uutisessa.

Kauden päättäjäiset 19.5. pyritään vielä järjestämään. Kesän tapahtumat ovat näillä näkymin myös toteutumassa, mutta seuraamme tilannetta. Muiskun leirinjohdolta tulee päätös huhtikuun loppuun mennessä järjestetäänkö leiriä vai ei.

Tavastiviesti siirtyy harvenettuun ilmestymisaikatauluun poikkeustilan vuoksi. Loppukevään ajan Tavastiviesti ilmestyy noin kahden viikon välein.

Lisää tietoa alla olevista linkeistä.

https://www.partio.fi/ajankohtaista/kasvokkain-tapahtuvan-partiotoiminnan-tauko-jatkuu-kevatkauden-loppuun/

https://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/ajankohtaiset/kasvokkain-tapahtuvan-partiotoiminnan-tauko-jatkuu-kevatkauden-loppuun/

———————————–
ETÄPARTIOPASSI

Partion tapaamiset ja retket ovat tauolla, mutta partiotoiminta ei. Petosen Polunetsijät Kuopiosta kehitti ryhmiensä toiminnan avuksi etäpartiopassin ja nyt tätä passia tarjotaan myös muiden lippukuntien käyttöön!

Etäpartiopassi on tulostettava vihkonen, joka sisältää 16 erilaista partioaiheista tehtävää. Jokaiselle ikäkaudelle, aikuiset ja perhepartio mukaan lukien, on oma passinsa. Tulosta passi itsellesi ja lähde suorittamaan tehtäviä omatoimisesti joko kotona yksin tai vaikka perheen kanssa.

Passit löydät tästä osoitteesta: https://jarvisuomi.partio.fi/nyt/etapartio/etapartiopassi/

———————————–
VANTAAN ALUELEIRI MUISKU20 28.7.-4.8.

Ajankohta: 28.7. – 4.8. Pitkä leiri, 28.7. – 1.8. Lyhyt leiri (sudenpennut)
Paikka: Padasjoella, Palotaruksella
Kenelle: Kaikille
Ilmoittautuminen: viimeistään 6.4. osoitteessa muisku20.fi/ilmoittautuminen

Tänään on viimeinen tilaisuus jälki-ilmoittautua Muiskulle! Ilmoittaudu pikimmiten mikäli et sitä vielä ole tehnyt.

Leirille on nyt ilmoittautunut meitä Tavasteja jo 38! Ja koko leirille on ilmoittautunut jo yli 650! Lähdethän sinäkin mukaan!
Ketuista, Jellonista, Haukoista, Ilveksistä ja Anakondista sekä sudenpennuista on jo tullut ilmoittautumisia, leirillä on varmasti tuttuja partiokavereita! Ja leirille tulee tietysti tuttuja Tavastijohtajia!

Leirin hinta: (sisältää Tavastitukea 20€/jäsen)

  • Lyhyt leiri 80€ (sudenpennut)
  • Pitkä leiri 130€ (seikkailijat, tarpojat ja samoajat)
  • Pitkä leiri 70€ (vaeltaja, aikuinen)
  • Pitkä leiri 3-6v. 100€
  • Pitkä leiri 0-2v. 0€
  • Päiväleiri 20€/12€ (3-6v., vaeltajat ja aikuiset)

Muisku ’20 on Partiokannuksen ja koko Vantaan alueen partiolaisten yhteinen kesäleiri. Leiri järjestetään Palotarus-leirialueella Padasjoella, ja paikalle odotetaan yli 700 osallistujaa.

Leirille kutsutaan kansainvälisiä osallistujia. Muun muassa Partiokannuksen pohjoismaisista ystävyyskaupungeista kutsutaan osallistujia. Kutsuja leirille on lähetetty myös ranskalaisille ja belgialaisille partiolaisille.

Muisku20 https://www.instagram.com/p/B8BDXuBnGbE/
muisku20.fi

———————————–
TUKEA JA KESKUSTELUAPUA SINULLE NUORI

Vantaan nuorisopalvelut tarjoaa tietoa ja keskusteluapua koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilaan. Tutustu sivustoon tästä:

“Koronaviruksen tuomat muutokset ja mielen päälle nousevat kysymykset saattavat aiheuttaa ahdistusta ja huolta. Kokosimme sinulle verkko- ja puhelinpalveluita, joista saat tietoa ja keskusteluapua.

Vantaan nuorisopalveluissa jatkamme edelleen jalkautuvaa työtä ja olemme lisänneet myös somessa kuin verkossakin oloa, jossa meidän nuorisotyöntekijät ovat valmiina juttelemaan kanssasi.

Tärkeintä on, että et jää kysymysten ja huoltesi kanssa yksin, vaan hae tarvittaessa apua.”

———————————–
TULE MUKAAN TAVASTIEN KANNATUSYHDISTYKSEEN

Vuoden 2019 lopussa Partiolippukunta Koivusissit ry muutettiin Partiolippukunta Tavastien tukiyhdistykseksi. Yhdistyksen nimeksi annettiin ”Partiotuki Koivusissit Ry”.

Partiotuki Koivusissit omistaa Karkkilassa Tavastien käytössä olevan Tuohituvan. Kannatusyhdistyksen yksi tärkeinpiä tehtävä onkin kehittää ja ylläpitää Tuohitupaa.

Kannatusyhdistyksen hallituksessa ovat 2019 – 2020: Helge Palmen, Pirjo Törrönen, Antti Marvia ja Katja Huttunen. Jäseniksi yhdistykseen voidaan hyväksyä puoluepoliittisesti sitoutumattomia yhdistyksiä ja 15 vuotta täyttäneitä henkilöjäseniä. Yhdistyksen kaikki jäsenet hyväksyy hallitus. Jäsenenä voit tuoda kokemuksesi ja mielipiteesi mm. Tuohitupaan liittyvissä asioissa. Halukkuutesi jäsenyydestä voit kertoa mm. lähettämällä viestiä osoitteeseen tavastit@gmail.com.

Toivotamme kaikki mukaan toimintaan!