Lippukuntalipunnaulaus

LipunnaulaustilaisuusPartiolippukunta Tavastit ry on perustettu vuonna 1983.


Partiolippukunta Tavastit ry toimii Hämeenkylän kirkon alakerrassa omalla kolollaan. Tavasteja on lippukunnassa yhteensä noin 95, ja he ovat Linnaisista, Vapaalasta, Varistosta, Askistosta, Hämeenkylästä, Pähkinärinteestä sekä Hämevaarasta. Tavastit kuuluvat Suomen Vapaa Partioryhmään (SVPR).


Lippukunnan toimintaa tukevat Fennia, Herkkupähkinä, First Out Oy, Lions Club Vantaan Pähkinärinne, Suomen Metsäyhdistys ry


Lippukunnassa on kolme sudenpentulaumaa, kolme seikkailijavartiota, kaksi tarpojavartiota sekä yksi samoajavartio. Tavasteissa myös aikuiset osallistuvat oman ikäkautensa partiotoimintaan omassa vartiossaan.


Jokaisella ikäkaudella on oma kokousilta kerran vikossa, ja lisäksi Tavastit järjestävät omia retkiä, sekä osallistuvat muiden partiotahojen järjestämiin retkiin, leireihin ja tapahtumiin. Tavastien jäsenille toiminnasta kertoo viikottainen uutiskirje Tavastiviesti, jossa ilmoitamme tulevista tapahtumista, leireistä ja retkistä, mahdollisista kokousaikojen muutoksista ja paljon muuta.


Tavasteissa on mahdollisuus harrastaa partiota seuraavissa ikäkausiryhmissä: Sudenpennut ovat 7-9-vuotiaita, Seikkailijat 10-12-vuotiaita, Tarpojat 13-15-vuotiaita ja Samoajat 15-17-vuotiaita. Vaeltajien ja sitä vanhempien ikäkausien toiminta keskeytyy lähinnä muiden ikäkausien johtamiseen. Muita ikäkausia paitsi sudenpentuja nimitetään vartioiksi.


Huivi ja partioasu

Tavastien vartiolaisten huivi on punavalkoinen, ja se ommellaan itse. Sudenpentujen huivi on sininen, ja sen saa ostaa valmiina Scandinavian Outdoorista tai Partioaitasta. Partiopaita on Tavasteissa tytöillä sininen ja pojilla ruskea. Sudenpentujen partiopaita on sininen college.


Partiopaitojen merkkiohjeet

Kaikkien ikäkausien ohje on nyt kätevästi yhdessä paketissa. Lataa se tästä.

Jos tarvitset apuja jonkun merkin kanssa mitä ohjeessa ei näy, kysy apuja ryhmän vetäjältä tai muulta johtajalta.


Huuto

Tatat-ta-ta-tat-Tavastit!

Hähäh-hä-hä-häh-Hämeenkylä!

V-A-N-T-A-A! Vantaa!

Vartiot ja kokousajat

Sudenpennut 7-10 v.

Skidisudet Ma klo 17.15-18.30

Heiluhännät To klo 17.15-18.30

Susihemmot To klo 18.30-19.45

Seikkailijat 10-12 v.

Jellonat Ma klo 18.30-20.00

Ketut Ti klo 18.30-20.00

Puumat Ke klo 17.00-18.30

Haukat Ke klo 18.30-20.00

Tarpojat 13-15 v.

Murkut

Samoajat 16-18 v.

Ahvenet

Ajo-ohje Tuohituvalle

Klikkaa avataksesi ohjeet

Huiviohje

huivi

Huiviohje löytyy täältä

fb